İstanbul’da abi ve kardeşe silahlı saldırı
  • HaberON6
  • Genel
  • İstanbul’da abi ve kardeşe silahlı saldırı

İstanbul’da abi ve kardeşe silahlı saldırı

ABONE OL
10 Haziran 2024 07:07
İstanbul’da abi ve kardeşe silahlı saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İstanbul Büyükçekmece’de maskeli iki kişinin bir eve düzenlediği silahlı saldırıda abi ve kardeş yaralandı. Hastaneye kaldırılan Uğur Doğan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, kar maskeli saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kapıyı açar açmaz ateş ettiler

Olay, saat 19.30 civarında Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi İmrahor Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, caddedeki 3 katlı binanın 2. katında yaşayan Uğur Doğan ve abisi Özgür Doğan evlerindeyken kar maskeli iki kişi kapılarını çaldı. Uğur Doğan kapıyı açar açmaz, şüpheliler yanlarındaki silahla ateş etmeye başladılar. Olay sonrası şüpheliler motosikletle kaçarken, sesleri duyan abi Özgür Doğan dışarı çıkıp yardım istedi.

Burada sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri, bir ihbar üzerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı kardeşi ambulansla hastaneye götürdü. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Uğur Doğan hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri, daire içinde detaylı incelemelerde bulunurken, şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Mahalle muhtarı Abdullah Gençdoğan, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Ben eve döndüğümde, beni arayıp bu üzücü olayı bildirdiler. Maalesef, burada sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik. Polisimiz olayı araştırıyor, umarım failleri bulup adalet önüne çıkarırlar. Uğur aynı zamanda burada çay ocağını işletiyordu. Mahallemizin çocuklarının da arkadaşıydı.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.