Erdoğan Ayşe Ateş ile görüşecek

Erdoğan Ayşe Ateş ile görüşecek

ABONE OL
10 Haziran 2024 14:34
Erdoğan Ayşe Ateş ile görüşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İletişim Başkanlığı kaynaklarına dayanarak aktarılan bilgilere göre, Ankara’da 30 Aralık 2022’de suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, yakın gelecekte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek.

Benimle görüşeceği sıra MHP’nin grup toplantısı oldu

Ayşe Ateş bugün CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Özgür Özel ile yarım saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Ateş: “Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan beni aradı. Sayın Cumhurbaşkanı’nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP’nin grup toplantısı oldu.” dedi.

Bunların sırtını sıvazlamayın

Ateş: “Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. ‘Bunların sırtını sıvazlamayın’ dedi. Bence Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” dedi.

Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu

Özel’le yaptığı görüşmede: “Kendisini mahkemeye davet ettim, geleceğini söyledi. Sinan hayattayken Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu hakkında ağır söylemleri olmasına rağmen bize sahip çıktılar. Çok teşekkür ediyorum. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu. Bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettik” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.