Canlı yayında eniştesini bıçakladı

Canlı yayında eniştesini bıçakladı

ABONE OL
8 Haziran 2024 13:11
Canlı yayında eniştesini bıçakladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kocaeli’de yaşanan korkunç olayda, Özgür U. adlı şüpheli, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, önüne koyduğu satır ve bıçaklarla birlikte “Cesareti olmayan izlemesin” diyerek izleyicilere meydan okudu. 3 Haziran Pazartesi günü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nida Sokak’taki evinde gerçekleşen olayda, Özgür U., yaklaşık 30 dakika boyunca “Namus Belası” şarkısı eşliğinde yayınına devam etti. Bir süre gözden kaybolduktan sonra her tarafı kan içerisinde tekrar geldi. 

İkisi buraya gelecek

Özgür U., bahçeye girdiğinde annesi bıçakları fark etti ve almaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Özgür U., küfürler ederek “İkisi buraya gelecek” dedi ve eniştesi Ertuğrul D.’yi görünce hızla yanına koşarak görüntüden kayboldu. Bir süre sonra tekrar gelen Özgür U., yüzü ve vücudu kanlar içinde küfür ederek yayını kapattı.

Adliyeye sevk edildi

Özgür U.’nun eniştesi Ertuğrul D.’yi defalarca bıçaklayarak ağır yaraladığı ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Özgür U., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı, ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı. Olayın, miras meselesi nedeniyle çıktığı öğrenildi.
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.