Dağ bölgesi BUDSİAD’LA kalkınacak

Dağ bölgesi BUDSİAD’LA kalkınacak

ABONE OL
2 Mart 2024 09:50
Dağ bölgesi BUDSİAD’LA kalkınacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da “Dağ Bölgesi”nden yetişip, iş hayatındaki başarılı iş insanlarını aynı çatı altında buluşturan Bursa Uludağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (BUDSİAD) çalışmaları ve hedefleriyle ilgili düzenlenen Tanıtım ve İstişare Toplantısı, Sheraton Otel’de gerçekleştirildi.

 

BUDSİAD Tanıtım ve İstişare Toplantısı’na Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ve Harmancık Kaymakamı Esma Atasever ile siyasi partilerin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşları ile iş dünyasının temsilcileriyle BUDSİAD yöneticileri ve üyeleri katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren BUDSİAD Başkanı Recep Öztürk, dağ ilçelerinin sosyal, kültürel, doğal ve tarihsel özelliklerinin yanı sıra ekonomik anlamda da önemli bir potansiyeli temsil ettiğini söyleyerek, “Dağ ilçelerinden yetişen iş insanları, bugün gerek Bursamızda, gerekse ülkemizin dörtbir yanında tekstilden otomotive, makineden tarıma, sağlıktan gıdaya ve turizmden diğer hizmet sektörlerine kadar hemen her alanda şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katma değer sağlamaktadır. Bize ne mutlu ki; bazı iş insanlarımız yatırımları, istihdamları ve ihracatları ile bugün sektörlerinin öncüsü konumundalar” dedi.

 

Bölge iş insanlarının bugüne kadar çeşitli vesilelerle, çeşitli platformlarda bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Recep Öztürk, “Ancak zamanla, odağında ekonomi olan bir iş dünyası derneği ihtiyacı ortaya çıktı. Bursa iş dünyasında Uludağlı iş insanlarının daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi gereği gündeme geldi” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.