ARTKAFKON’da bayrak değişimi

ARTKAFKON’da bayrak değişimi

ABONE OL
27 Şubat 2024 08:50
ARTKAFKON’da bayrak değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlhan Demiröz’ün Divan Başkanlığında ve Ali Çiftçi ile Hüsnü Hakan Özen’in de Divan Kurulu üyeliklerinde gerçekleştirilen genel kurulu açılışında konuşan ve Konfederasyon Başkanlığına yeniden aday olmayan Bahadır Celal Manasoğlu, “14 ay önce Artvin, Kafkas, Ahıska ve Batum Dernekleri Konfederasyonu’nun genel merkezini İstanbul’dan Bursa’ya taşıdık. Camiamızın sesini özellikle Bursa’da, Kocaeli’nde İstanbul’da daha gür bir şekilde çıkması adına önemli çalışmalar yaptık. Artvin insanının yöre insanımızın mutlu, başarılı olması adına onların yarattıkları değeri tanıtmak adına katkı sağlama gayretinde olduk. Bu anlamda emeği geçen katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

İstanbul, Bursa ve Kocaeli’ndeki Artvin Federasyonları, Artvin Vakıf, Artvin Arsiyad, Yöneticiler ve delegelerin yanı sıra, Artvinli belediye başkan adaylarının, siyasi parti temsilcilerinin ve sivil toplum kuruluşları başkanlarıyla temsilcilerinin katılarak selamlama konuşması yaptığı genel kurulda gündem gereği faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ve mali tabloların okunarak müzakeresinden sonra kabul edildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.