Jandarma Komutanına küfür eden belediye başkanı ihraç edildi
  • HaberON6
  • Genel
  • Jandarma Komutanına küfür eden belediye başkanı ihraç edildi

Jandarma Komutanına küfür eden belediye başkanı ihraç edildi

ABONE OL
24 Şubat 2024 07:13
Jandarma Komutanına küfür eden belediye başkanı ihraç edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinde aktif olarak çalışmalarını sürdüren Niğde Hacıabdullah beldesinin belediye başkan adayı Babaoğlan Altun, seçim gecesinde yaşadığı ilginç bir anıyı vatandaşlarla paylaşarak gündeme oturmuştu.

İhraç süreci başlatıldı

Katıldığı bir dernek toplantısında canlı yayında olduğunu unutan Altun’un, jandarmanın peşine düştüğü bir arabanın ardından koşarak, jandarma komutanına yönelik ağır hakaretler içeren ifadeler kullandığı olay, kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı. AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Altun’un ihraç sürecinin başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, “AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız B. A.’un, İstanbul’da bir dernek toplantısında sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.