Ailesini katletti sosyal medya hesabında paylaştı!
  • HaberON6
  • Genel
  • Ailesini katletti sosyal medya hesabında paylaştı!

Ailesini katletti sosyal medya hesabında paylaştı!

ABONE OL
21 Şubat 2024 13:47
Ailesini katletti sosyal medya hesabında paylaştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Özgür Durmuş, cezaevinde bulunduğu yerden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı. Sanığın kayınbiraderi olan müşteki Abdulkerim Baba ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.Sanık Özgür Durmuş’a yöneltilen suçlamalar hatırlatıldıktan sonra, tercüman aracılığıyla savunması alındı. Durmuş, olayın yaşandığı gün alkollü olduğunu ve eşiyle bir tartışma yaşandığını ifade etti.

Cinayetin detaylarını anlattı

*Bir süre sonra çocuklarımız Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet korumasına alındı. Bu konu yüzünden tartışma yaşadık.*Evde yatak odasında uyuduğum sırada kayınbiraderim Muhammed Baba iki defa izinsiz bir şekilde odaya girmek suretiyle beni rahatsız etti. Kendisini uyardığım sırada kayınpederim beni evden kovdu.*Birbirimize hakaret ettik. Kayınpederim sözleriyle beni tahrik ediyordu. Zaten olaydan günler önce ben uyuşturucu madde kullanmaya başlamıştım. Sadece mutfaktan bıçak aldığımı hatırlıyorum.*Kime bıçağı salladığımı bilmiyorum, o sırada kendimde değildim. Maktullerin kanlı vaziyetteki fotoğraflarını çekip WhatsApp hesabı üzerinden ‘durum’ olarak paylaştım.*Fakat bunu bilinçli olarak yapmadım. Kimseyi öldürme amacım yoktu. Büyük bir hata yaptığım için polise kendim teslim oldum.” dedi.

Olayı sosyal medyadan öğrendi

Müşteki Abdulkerim Baba, eniştesi Özgür Durmuş ile ailesi arasında daha önceye dayalı bir sorun yaşanmadığını belirtti.Durumu öğrenme şeklini paylaşarak, sanığın WhatsApp hesabından cinayetleri “durum” olarak paylaşması üzerine haberdar olduğunu ifade etti. Baba, “Sanığın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Sanıktan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını talep ederim.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.