Medicabil hastanesinden Atatürk müzesine ziyaret
  • HaberON6
  • Genel
  • Medicabil hastanesinden Atatürk müzesine ziyaret

Medicabil hastanesinden Atatürk müzesine ziyaret

ABONE OL
30 Ekim 2023 09:43
Medicabil hastanesinden Atatürk müzesine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PROF. DR. AYSUN YILMAZLAR;
“ÜLKEMİZİ SAĞLIK SEKTÖRÜNDE DAHA ÜST SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ”
“ATA’MIZIN GÖSTERDİĞİ YOLDA İLERLİYORUZ”

Medicabil Hastanesi çalışanları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Bursa Atatürk Müzesi’ni ziyaret etti.
Ziyarete Medicabil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, Medicabil Yıldırım Hastanesi Başhekimi Dr. Feza Şen ve hastane doktorları ile çalışanları katıldı.
Medicabil Ailesi olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemeye devam ettiklerini ifade eden Medicabil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aysun Yılmazlar; “Türkiye’mizi Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında sağlık alanında yakaladığımız başarıyı daha üst seviyelere taşımayı amaçlıyoruz. Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemeyi ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmayı istiyoruz. Ata’mızın ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır!’ sözünü kendimize düstur edinmiş bulunmaktayız. Hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak hem de Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına girerken ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için
müzeyi ziyaret ettik ve bize bıraktığı bu güzel miras için minnettarız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.