Mudanya da Aday Adaylığı Yarışı Kızıştı
  • HaberON6
  • Genel
  • Mudanya da Aday Adaylığı Yarışı Kızıştı

Mudanya da Aday Adaylığı Yarışı Kızıştı

ABONE OL
19 Ekim 2023 13:41
Mudanya da Aday Adaylığı Yarışı Kızıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Bursa’nın Mudanya ilçesinde aday adaylığı yarışı hızlandı.

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener yerel seçim starını Bursa da katıldğı bir programda vermiş, Orhaneli belediye başkan adayının elini kaldırmıştı.

Bu günlerde ise, genel seçimde ülke genelinde ve Bursa da ortalama %10 oy kaybeden İYİ parti,  genel seçimdeki oy oranını koruyarak %16 oy alan Mudanya da aday belirleme sürecinde.

Dört yıldır ilçe başkanlığı yapan Hüseyin Hatipoğlu belediye başkan aday adayı olmak için ilçe başkanlığından istifa etti.

%16 oy alarak, Bursa da İYİ Parti adına en fazla oy oranını arttıran ilçenin başkan adayı olarak, sahalarda çalışmalar yapan Hüseyin Hatipoğlu, dün de İYİ Parti Genel merkezini ve TBMM de İyi partilileri ziyaret etti.

Partililerin ve Genel Merkez yönetiminin yoğun ilgi ile ağırladığı Hatipoğlu Genel başkan yardımları ve milletvekilleri ile görüştü.

Hatipoğlu sosyal medyasında yaptığı açıklamada.
Meclis Grup Toplantısıyla başlayan, ardından istişarelerimizle devam eden Ankara temaslarımızı, TBMM Grup Başkanımız Koray Aydın, Grup Başkanvekilimiz Musavat Dervişoğlu, Konya Milletvekilimiz Ünal Karaman ve Bursa Milletvekillerimiz Hasan Toktaş, Selçuk Türkoğlu ziyaretiyle tamamladık. Yerel ve genel gündemdeki konular ile siyasetteki gelişmeler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.