Orhangazi Tenis Şehri Olacak

Orhangazi Tenis Şehri Olacak

ABONE OL
6 Temmuz 2023 11:31
Orhangazi Tenis Şehri Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Orhangazi Belediyesi Tenisçi Gençler Yetiştirecek 

Orhangazi Belediyesi Özellikle gençlere yönelik spor yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda başlatılan tenis kortlarında sona gelindi. İznik Gölü kıyısında yapılan 3 adet tenis kortu hizmete alındığında tesisler tenis sporuyla uğraşan gençlerin yetişmesinde katkıda bulunacak. Çalışmalar kısa bir sürede bitirilip tenis kortları vatandaşların hizmetine sunulacak. Orhangazi Belediyesi spor yatırımlarını ara vermeden sürdürecek.

 

Ben de Gençlerle Birlikte Tenis Öğreneceğim

 

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında “Gençlerimizden büyüklerimize kadar bütün hemşerilerimiz spor yapmak istediklerinde her türlü imkânı bulacaklar, diyerek sözlerine” Orhangazimiz yetenekli sporcuların yetiştiği bir spor kentidir. Diğer spor branşlarının yanı sıra gençlerimiz tenisle de ilgilensinler, o alanda da başarıya ulaşsınlar diye kentimize üç adet tenis kortu yapıyoruz.  Konuyla ilgili inşaat çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.“ Cümleleriyle sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ az sabır gençler.  İnşallah en kısa zamanda bitme aşamasına gelen tenis kortlarını hizmetinize sunacağız ve beraber tenis oynayacağız. Şimdiden bütün Orhangazi’mize ve gençlerimize hayırlı olsun.“ İfadeleriyle son verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.