DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz milletvekili aday adaylığını duyurdu
  • HaberON6
  • Genel
  • DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz milletvekili aday adaylığını duyurdu

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz milletvekili aday adaylığını duyurdu

ABONE OL
22 Mart 2023 16:29
DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz milletvekili aday adaylığını duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Bursa Milletvekili Adayı Serkan Özgöz’ün açıklamasından satırbaşları şöyle: Kurucularımızın değerli Genel Başkanımızın öncülüğünde oluşturduğu DEVA fikrinden ilham alarak farklı müzik dinleyen, farklı topraklardan gelen insanları bir araya getirdim.

Sn Genel Başkanımızın liderliğinde kurucularımızın inşa ettiği DEVA fikrinden aldığım ilhamla bambaşka toprakların çocuklarını, bambaşka müzikleri dinleyen insanları, bambaşka hızda çalışan, bambaşka yerlerde ve zamanlarda dinlenen insanları bir araya getirdim.

Onları, tek başınalığın değerli ancak bir arada durabilen bir aşure kadar lezzetli olmadığını anlayana kadar bir arada tuttum. Birbirlerini iki gün görmeseler rahatsız olacakları güne kadar bekledim.

Şimdi hayatımın en büyük zenginliği olarak adlandıracağım bu zenginliğin içinde her biri ile helalleşmek için hazırım.

Biz esnaf kardeşlerimizin, abilerimizin dertlerini ve hayat yüklerini bitirmeye talibiz

Bugün bu şehirde gördüğü herkesten yıllarca emek edip okuttuğu oğlu için, kızı için iş isteyen babalar var. Her gün İşkur önünde sıraya giren genç insanlar var. İş arama umudu hiç olmamış yada aramaktan vazgeçmiş babasıdan aldığı harçlık yoksa evden çıkamayan gençler var.

Biz genç kardeşlerimizin yarınlarına talibiz

Her gencin meslek sahibi olup çalışmasına , üreten Türkiye’yi inşa etmeye talibiz. Bugün şehrin doğusunda kötü standartlarda yaşayıp batısında çalışan, hergün Bursaray’da balık istifi seyahat etmek zorunda olan, bu şehrin 24 sanayi bölgesinde 3 vardiya ter döken, etin kilosu, kıymanın gramı, çocuk bezinin paketi ile kafayı bozmuş, temel ihtiyaçların bile kendisine lüks olarak dayatıldığı işçilerimiz , tek derdi sadece insanca yaşamak olan yüzbinler var. Aldığı ücretler enflasyon karşısında erimiş , her gün fakirleşen kendisine artık orta direk diyemeyen yüzbinler var.

Biz bugün bu şehirde günde 5 vakitte , Cuma namazlarında , vakitsiz dertler ile kılınan namazlarda elleri semaya kalkan anne babaların dualarınından dertleri çıkartıp şükürlerle doldurmaya talibiz.

14 Mayıs’ta sandık başına gideceğiz. Yapamayanlar gidecek, yapabilenler gelecek. Millet kazanacak, biz kanacağız. Bugün huzurunuzda büyük bir gururla Bursa Kurucu İl Başkanlığı görevimi tamamladığımı ve Demokrasi ve Atılım Partisi 28. Dönem Miletvekili Aday Adaylığımı bugün sizlerle paylaştığım bu düşüncelerle ilan ettiğimi tüm kamuoyuna saygıyla duyururum dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.