Muammer Kurt Gümüşhane’den AK Parti milletvekili aday adayı oldu
  • HaberON6
  • Genel
  • Muammer Kurt Gümüşhane’den AK Parti milletvekili aday adayı oldu

Muammer Kurt Gümüşhane’den AK Parti milletvekili aday adayı oldu

ABONE OL
17 Mart 2023 11:30
Muammer Kurt Gümüşhane’den AK Parti milletvekili aday adayı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Gümüşhane’nin tanıdığı bir isim olan Muammer Kurt, 2023 yılında AK Parti’nin milletvekili aday adayı olarak seçimlere katılmaya hazırlanıyor.Gümüşhane AK Parti milletvekili aday adayı Muammer Kurt Kimdir?5 Mart 1969 doğumlu olan Muammer Kurt, iş hayatındaki tecrübesi ve sivil toplum çalışmalarıyla dikkat çekmektedir. Gümüşhane’nin başarılı isimlerinden Muammer Kurt, aynı zamanda sivil toplum çalışmalarında da aktiftir. Avrasya Demokrasi Derneği‘nin kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesi olan Kurt Ayrıca YİMDER’de Yönetim Kurulu üyesi olarak halen Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.Kurt ayrıca 2016 yılından bu yana Ulaştırma Memursun Üst Kurul Delegesi olarak da görev almaktadır. Gümüşhane’nin yetiştirdiği Muammer Kurt, 2023 yılında AK Parti’nin milletvekili aday adayı olarak seçimlere katılmaya hazırlanmaktadır.
Muammer Kurt, siyasi ve sivil toplum hayatında gösterdiği başarılı çalışmalarıyla kısa sürede Gümüşhanelilerce tanınan bir isim haline geldi.
İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu olan Muammer Kurt’un uzmanlık alanları; Kamu İhale Mevzuatı, Personel Mevzuatı, Özel Sigorta Mevzuatı ve Ulaştırma Mevzuatı’dır. Bu alanlarda yeterli bilgi ve  uzmanlığı ile de dikkat çekmektedir.
Ayrıca Muammer Kurt, özel sektörde de faaliyet göstermektedir. Ötüken Madencilik Emlak Danışmanlık İnşaat Şirketi‘nin kurucu ve ortağıdır. Ayrıca Ötüken Reklam Org. Enerji Tur.San. Tic. Ltd. Şti. şirketinin de aile şirketi olarak kurucu ve ortağıdır.Muammer Kurt, LM Tech Yazılım Teknolojiler ve Danışmanlık Ltd. Şti.’nin de kuruluşundan itibaren kurucu ortağıdır. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.